Британският милиардер и основател на Virgin Group Ричард Брансън едва не

...
Британският милиардер и основател на Virgin Group Ричард Брансън едва не
Коментари Харесай

Британският милиардер Ричард Брансън на косъм от смъртта

Британският милиардер и създател на Virgin Group Ричард Брансън едвам не е умрял при откриването на нов център на своята компания в Маями. Съобщението за случая се появи на уеб страницата на организацията, написа Блиц. 
``
реклама

Произшествието е станало на 4 април, по време на церемонията по откриването на железопътната гара Virgin MiamiCentral.

„ Задачата му беше да смъква банера, криеш новото лого на компанията Virgin Trains USA. Екипът се убеди, че процедурата е безвредна. Бяхме уверени, че можем да стартираме ”, сподели Брансън.

Внезапно обаче вятърът се усилил и когато той дръпнал връвчицата, банерът полетял надолу, преминавайки на няколко сантиметра от главата му.

При случая няма потърпевши. Самият милиардер разгласява клипче от произшествието в Туитър. И добави, че това е 77-ия път, когато се разминава на косъм от гибелта. Последния път, когато бе в голяма заплаха, бе по време на урагана „ Ирма ”, който съумя да преживее на личния си остров в Карибско море.

 

Had a close call with a falling banner and a metal bar at the @VirginMiaCntrl unveiling… https://t.co/bPMHZ3rJZVpic.twitter.com/SQGJExTKPJ
— Richard Branson (@richardbranson) April 23, 2019

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР